Super P Force

SKU: 9102

14,30

Stof: Sildenafil + Dapoxetine
Pakket: 3 strip à 4 stuks (12 stuks)

Wat is Super P Force?

Super P Force is een echte doorbraak op het gebied van geneesmiddelen die de erectie ondersteunt en helpt bij het voorkomen van voortijdige ejaculatie. De werkzame stoffen van het medicijn zijn Sildenafil Citraat en Dapoxetine (respectievelijk 100 en 60 mg).

Super P Force remt de werking van het enzym PDE5. Dit enzym is verantwoordelijk voor het op spanning brengen van de corpora nervosa, oftewel de delen van de penis die de toevoer en afvoer van bloed naar en van de penis regelen. Als dit enzym minder goed zijn werk kan doen, ontspannen de corpora nervosa zich en ontstaat er makkelijker een erectie die bovendien beter vast te houden is.

Daarnaast voorkomt Dapoxetine tegelijkertijd voortijdige ejaculatie. De combinatie van deze twee componenten in de ideale verhouding, zoals bij Super P Force, stelt je in staat om een intense en langdurige erectie te behouden en je partner een onvergetelijk gevoel te geven.

Super P Force Bestellen

Om optimaal te kunnen genieten van de positieve effecten van dit middel dien je Super P-Force een uur voor de geslachtsgemeenschap in te nemen. Op die manier begint het effect van de actieve componenten van het medicijn pas bij het begin van seksuele stimulatie.

Hou als minimum dosering een half tablet aan en als maximale dosering niet meer dan één heel tablet. Het is daarnaast niet verstandig méér dan eens per dag een tablet in te nemen. De duur van de werkzame stoffen is overigens niet hetzelfde: sildenafil citraat werkt ongeveer 4 uur, Dapoxetine daarentegen tot wel 15 uur.

Hou er tevens rekening mee dat het gebruik van alcohol, een grote maaltijd en roken kan leiden tot een minder effectieve werking van deze middelen. Bestel dit product vandaag nog als je op zoekt bent naar een manier om je problemen in de slaapkamer effectief en veilig op te lossen.