Wij zijn een gecertificeerd postorder bedrijf dat online farmaceutische producten verkoopt. We proberen onze manier van werken constant te verbeteren om onze klanten van de best mogelijke producten en service te voorzien. Dat hoor je wellicht vaker, maar wij zijn oprecht trots op de kwaliteit waar we om bekend staan.

Aan de hand van meer dan 5 jaar online ervaring, kunnen we vol vertrouwen een 100% garantie op volledige bezorging geven. Als je producten om welke reden dan ook – niet of te laat – arriveren, dan sturen we je bestelling GRATIS opnieuw of je krijgt het volledige bestelbedrag van ons terug.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn namelijk zaken die bij ons de hoogste prioriteit hebben. Dat is namelijk wat we doen. De beste producten met de beste service aanbieden. Het vertrouwen van onze klanten is in onze ogen de best mogelijke reclame. We bieden terugkerende klanten zonder uitzondering dan ook een loyaliteitskorting aan.

Hoogwaardige Producten

Ieder product dat we in onze webwinkel verkopen is van uitstekende kwaliteit en is uitgebreid getest. We werken dan ook uitsluitend samen met farmaceutische laboratoria die een bewezen en betrouwbare staat van dienst hebben.

Zeer scherpe prijzen

Wij bieden onze klanten de scherpst mogelijke prijzen. Je hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven, kijk gewoon eens rond bij de concurrentie en je zult zien dat je bij ons het meeste waar voor je geld krijgt.

Gratis pillen bij iedere bestelling

Om jou als klant te laten zien hoeveel vertrouwen we in onze producten hebben, krijg je bij iedere bestelling een gratis sample om uit te proberen, van een product dat we in ons assortiment voeren.

Veilig betalen

Om je zekerheid te geven bieden we alleen officiële en beveiligde betaalmethodes aan. Hierdoor ben je er zeker van dat je betaling en je gegevens in goede handen zijn. Op dit moment kun je op een 100% veilige en beschermde manier via credit card of PayPal bij ons je bestellingen afrekenen.

Grotere bestelingen ontvangen altijd korting

Hoe meer je besteld, hoe minder je betaalt per product. De kortingen zijn duidelijk aangegeven bij onze producten en worden automatisch in je winkelmand verwerkt. Bestellingen boven de €150 worden bovendien gratis bezorgd!

No products in the cart.