Erectieproblemen komen voor bij mannen van alle leeftijden en kunnen worden veroorzaakt door een behoorlijk aantal verschillende oorzaken. Er zijn een aantal verschillende soorten erectiepillen die de symptomen van deze klachten kunnen behandelen, zoals pillen op basis van Sildenafil (Kamagra, Viagra), Tadalafil (Cialis), Avanafil (Spedra, Stendra) en Vardenafil (Levitra).

Deze erectiepillen werken allemaal ongeveer hetzelfde. Ze blokkeren voor een bepaalde tijd een enzym dat ervoor zorgt dat de corpora cavernosa op spanning blijven. Deze zwellichamen in de penis reguleren de bloedtoevoer naar de penis. Zodoende zijn ze van belang bij het mechanisme dat ervoor zorgt dat een man een erectie kan krijgen.

Hoewel deze pillen op een vergelijkbare manier functioneren, kennen ze allemaal een aantal specifieke eigenschappen. Denk hierbij aan de duur dat het middel effectief is, hoe snel het werkt, hoe het reageert in combinatie met andere middelen en welke bijwerkingen er eventueel voor kunnen komen. Op basis van deze eigenschappen maken mensen vaak een keuze als het gaat om welke erectiepil het beste bij ze past.

Erectieproblemen bij senioren

Hoe ouder mensen worden, des te vaker ze te maken krijgen met erectieproblemen. Het is in dat licht dan ook logisch dat er vrij veel senioren zijn die gebruik maken van erectiepillen. Als er vaker klachten optreden, dan zullen deze namelijk ook vaker behandelt moeten worden. Dat is in de meeste gevallen prima mogelijk met een erectiepil. De symptomen kunnen doorgaans veilig en effectief worden opgelost.

Het is echter niet zo dat erectieproblemen in de meeste gevallen een direct gevolg zijn het het proces van ouder worden op zichzelf. Deze klachten hebben op zich niks met leeftijd te maken. Toch is het zo dat in de hogere leeftijdscategorieën, men vaker te maken krijgt met erectieproblemen. Dat heeft natuurlijk een reden, maar een andere reden dan men vaak denkt. Het is niet zo erectieproblemen een onderdeel zijn van ouder worden en dat dit de hoofdreden is.

Dat komt vooral omdat mannen die ouder worden over het algemeen vaker te maken krijgen met gezondheidsklachten. Deze klachten zijn vaak de onderliggende reden dat een man te maken krijgt met erectieproblemen. Dat wil echter niet zeggen dat de penis van mannen op leeftijd dusdanig slecht functioneert dat een erectie lastig hoort te zijn. Het is meestal zaak om uit te zoeken wat de erectiele disfunctie veroorzaakt. Indien dit lukt dan lost dit doorgaans ook de erectieproblemen op.

Vardenafil Bijsluiter (Levitra)

Vardenafil voor senioren

Erectiepillen uit de groep PDE5-remmers zijn doorgaans niet erg taxerend voor het lichaam en relatief veilig te noemen. Het zijn dan ook geneesmiddelen die goedgekeurd zijn voor dagelijks gebruik. Slechts bij een klein aantal specifieke omstandigheden zullen dit soort middelen eventueel voor problemen zorgen.

Indien mensen echter ouder worden, dan kan het gestel in een aantal gevallen wat kwetsbaarder worden. Dit is zeker het geval voor het cardiovasculaire systeem. Dit wordt in de regel wat zwakker naarmate we ouder worden. Dit zie je ook terug bij intensief sporten. Dit wordt doorgaans afgeraden voor oudere mensen.

In het geval van erectiepillen komt dit euvel echter ook naar voren. Het is niet zo dat PDE5-remmers erg grote invloed hebben of gevaarlijk zijn. Desalniettemin hebben ze wel invloed op de bloedtoevoer en de verwijding van de bloedvaten. In het kader van voorkomen is beter dan genezen, is Vardenafil voor senioren dan ook de beste optie.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat het in vergelijking met de alternatieven minder druk uitoefent op het cardiovasculaire systeem. Dit is, zeker voor mensen die dar problemen mee hebben, een eigenschap die van groot belang kan zijn. Zelfs als er geen directe indicaties zijn, is het voor ouder mensen doorgaans aan te raden dit zoveel mogelijk te beperken.

Een ideale combinatie

Naast de voordelen die Vardenafil voor senioren biedt op het gebied van het cardiovasculaire systeem, werkt het ook bijzonder snel na het innemen ervan. Dit is een extra voordeel voor mensen die niet erg lang willen wachten voor het middel werkt. Makkelijk voor senioren die het gebruiken op regelmatige basis.

Vardenafil voor senioren neemt een aantal eventuele problemen weg. Ondanks dat het in de praktijk doorgaans geen probleem is om andere soorten erectiepillen te gebruiken, kan dit ook voor een stukje geruststelling zorgen. Dat is zeker met het oog op erectieproblemen een belangrijke factor. Met dit middel kunnen senioren zorgeloos genieten van een gezonde en bevredigende erectie die nodig is om een levendig seksleven te onderhouden.

Waar krijg ik Vardenafil?

Het is in Nederland niet mogelijk om Vardenafil bij de drogist of andere verkopers van levensmiddelen te kopen. Het middel is echter wel goedgekeurd als veilig en betrouwbaar geneesmiddel, dat legaal verkocht mag worden op voorschrift van een arts.

Bij de lokale apotheek
Het is sowieso aan te raden om bij erectieproblemen altijd een bezoek te brengen aan de huisarts. Zeker als mensen ouder worden kunnen de risico’s van de oorzaken die ten grondslag liggen aan erectieproblemen, groter worden. Een arts kan middels een aantal simpele onderzoeken deze oorzaken vaak achterhalen en behandelen. Bezoek daarom altijd een huisarts als er sprake is van erectieproblemen.

Indien een arts besluit dat het nuttig is om de symptomen te behandelen door middel van Vardenafil, dan is het mogelijk om het middel gewoon bij de apotheek op te halen, nadat een voorschrift van de arts kan worden overlegd. Op die manier is het erg makkelijk om Vardenafil via officiële kanalen en onder medisch toezicht te bemachtigen.

Via een online apotheek
Indien bezoek aan een arts niet mogelijk is of niet gewenst is, dan is Vardenafil voor senioren verkrijgbaar via een online apotheek. Hou er echter we rekening mee dat niet iedere webshop even betrouwbaar is of dezelfde kwaliteit levert. Indien een dergelijk middel via deze kanelen wordt aangeschat, dan dient er wel een stukje onderzoek aan vooraf te gaan naar de betreffende webshop.

U kunt echter bij ons prima terecht voor Vardenafil van hoogwaardige kwaliteit tegen zéér concurrerende prijzen. Zo bent u verzekert van originele producten die discreet en snel geleverd worden. Zo kunt u onder elke omstandigheden genieten van een gezond en bloeiend seksleven. Ook op latere leeftijd.

No products in the cart.