Kamagra Oral Jelly

SKU: 9048

15,00

Actieve stof: Sildenafil
Verpakking: 1 weekpack à 7 zakjes (7 stuks)
PROMO Prijs: 4.95 Euro per Kamagra Oral Jelly pakket

Kamagra Oral Jelly bevat 100mg Sildenafil en wordt gebruikt om erectieproblemen te verhelpen. Vanwege de vloeibare vorm wordt het sneller opgenomen dan tabletten.

Wat is Kamagra Oral Jelly?

Kamagra Oral Jelly functioneert wat betreft werking identiek aan de meer gangbare Kamagra in tabletvorm. Het meest in het oog springende verschil is dat dit product wordt geleverd in een geleiachtige vorm, vandaar ook de naam Kamagra Oral Jelly.

Dit heeft geen enkele invloed op de werking van de werkzame stoffen ten opzichte van de meer gangbare variant in de vorm van tabletten. Beiden bevatten namelijk de stof Sildenafil citraat. Deze stof is verantwoordelijk voor de talloze voordelen die Kamagra je te bieden heeft.

Snellere opname en werking

Als je kiest voor Kamagra Oral Jelly dan zul je sneller kunnen genieten van de voordelen en de effecten die dit middel je te bieden heeft, in vergeijking met de inname van de gangbare tablet-variant.

Dit komt omdat de Jelly, in tegenstelling tot tabletten, ook direct in de mond wordt opgenomen. Tabletten moeten na inname eerst hun weg naar de maag vinden, daar vervolgens verteerd worden om uiteindelijk in de bloedbaan te worden opgenomen. Een proces waarvoor je lichaam ongeveer een half uur nodig heeft.

Kies je echter voor Kamagra Jelly, dan kun je vaak binnen 5-10 minuten al uit de startblokken schieten! Dit maakt deze variant handiger voor mensen die op iedere situatie voorbereid willen zijn.

Kamagra Oral Jelly kan overal en altijd

Omdat je de gel direct oraal kunt innemen, kun je waar en wanneer je wilt gebruik maken ervan. Je hebt in tegenstelling tot pillen geen water of andere materialen zoals glazen nodig. Je kunt in letterlijk ieder situatie van de voordelen van Kamagra Oral Jelly genieten.

Dit maakt het een stukje makkelijker om het in de praktijk mee te nemen en te gebruiken. Je weet namelijk nooit in welke situaties je terecht komt. Door gebruik te maken van Kamagra Oral Jelly ben je echter altijd in de gelegenheid om het moeiteloos in te nemen en te genieten van de voordelen die het te bieden heeft.

Gebruik en dosering

Als je gebruik wilt maken van Kamagra Oral Jelly, raadpleeg dan altijd eerst een arts om informatie in te winnen en eventuele problemen te voorkomen.

Hou bij het gebruik van Kamagra een dosering van 50-100mg per dag aan. Neem de Kamagra 30-40 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in met voldoende water. Kamagra Oral Jelly werkt vaak wat sneller, maar een half uur is een prima uitgangspunt.

Als je geen ervaring hebt met Kamagra Oral Jelly, dan is verstandig om aanvankelijk te beginnen met een dosering van 50mg. Indien de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog 50mg in.

Gebruik nooit méér dan 100mg per dag, een hogere dosis heeft namelijk geen toegevoegde waarde. Neem daarnaast maximaal één keer per 24 uur Kamagra in.

Veiligheid

Als je andere medicijnen inneemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voor je begint met het gebruik van Kamagra. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Er zijn nog een aantal andere omstandigheden waarbij het gebruik van Kamagra Oral Jelly af te raden is.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Kamagra Oral Jelly zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie voor een van de ingrediënten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Kamagra Oral Jelly

Doorgaans zul je bij het gebruik van Kamagra 100mg niet veel last van bijwerkingen ervaren, indien je jezelf aan de gestelde richtlijnen houdt. Als er al sprake van is, dan zijn de bijwerkingen doorgaans licht tot matig.

Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Kamagra Oral Jelly.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen