Informatief

Weer een gezond seksleven met Kamagra!

Erectiele disfunctie is een veelvoorkomend probleem bij mannen. Schending van de potentie uitlokken van meerdere factoren, zowel extern als intern. Binnenlandse problemen, onopgeloste werk problemen, psychische uitputting, fouten in de voeding, slechte ecologie, gebrek aan flexibiliteit leiden tot de daling van de mannelijke kracht. Regelmatige storingen in bed verergeren de situatie door het vernietigen van verlangen, hetgeen de ontwikkeling van de complexen, gevoelens van minderwaardigheid. Met iedere volgende keer dat het ontwikkelen van een angst (vaak onterechte), seks eindigt met een ander niet. Hoe herwinnen krachtige potentie, verlangen, vertrouwen in hun capaciteiten? Kamagra is de medicatie, zachtjes stimuleren van de mannelijke erectie. Gecontroleerd: dit wonderbaarlijke pil geeft u en uw partner een nacht van genoegen en zaligheid.

Het medicijn wordt gemaakt door verschillende fabrikanten, dus de prijs verschilt. Officiële product van Amerikaanse oorsprong bevat 100 mg van de werkzame component, sildenafil. Indiase generische kunt u kopen in drie doseringen: 25, 50 en 100 mg, dat is veel makkelijker. Naast de prijs van een generieke aanzienlijk lager vergunde geneesmiddelen. Generic – exacte kopie is van de officieel geregistreerde Viagra, verschillen alleen in de kosten. Of het nodig is om in dit geval om meer te betalen voor hetzelfde effect?

Kamagra Bijsluiter

Wat betekend dit voor de potentie?

De werkzame stof van Kamagra (sildenafil) is het hebben van een geleidelijke effect op de penis mannen, aanmerkelijk verhogen van de erectie. Een krachtige, mannelijke kracht, met een duur van maximaal 5 uur – het resultaat van Indian Kamagra. Sildenafil heeft een ontspannend effect op de weke delen van het bekken, het stimuleren van een goede bloedtoevoer naar de penis mannen. De penis in omvang toeneemt, wordt het moeilijk, klaar om te “werken”.

Kenmerken van het geneesmiddel Kamagra:

  • werkt alleen in de aanwezigheid van erotische stimulatie, die elimineert de mogelijkheid van ongewenste erecties op de verkeerde plaats;
  • geschikt voor mannen van elke leeftijd;
  • werkt niet met vet voedsel en alcohol drinken;
  • geldig één uur na orale toediening;
  • verhoogt de gevoeligheid, het verbeteren van de kwaliteit van het orgasme;
  • geldig voor 4-5 uur, afhankelijk van individuele kenmerken van het organisme;
  • effectief behandelt erectiestoornissen bij mannen.

Hoe in te nemen?

Kamagra 100 mg is de maximaal toelaatbare dagelijkse inname, die verboden is deze te overschrijden. Voor de eerste keer gebruikt, is het raadzaam om te beginnen met de laagste dosis van 25 mg. Wanneer er sprake is van onvoldoende effect te verhogen van de hoeveelheid sildenafil. Een pil van een groen-blauwe kleur bevat 100 mg van de werkzame stof. In de meeste gevallen, de helft van de pillen voor het beste effect. De bewuste overtollige dosering verhoogt het risico op het ontwikkelen van bijwerkingen: duizeligheid, migraine, problemen met het gezichtsvermogen, moeilijkheden met ademhalen, roodheid van de huid van het hoofd en de nek. Kan ontvangen hoorbare geluiden in de oren, bloeden uit de neus, misselijkheid, braken. Het geneesmiddel is gecontra-indiceerd in individuele intolerantie van sildenafil, gecompliceerd door nier-en leverfalen, lage bloeddruk, na eerder een hartinfarct en een beroerte. Niet compatibel met bepaalde medicijnen. Voordat u Kamagra aanbevolen om een arts te raadplegen-uroloog.

No products in the cart.