Kamagra 50mg

SKU: 9046

18,70

Actieve stof: Sildenafil
Verpakking: 3 strips à 4 stuks (12 stuks)
PROMO PRIJS: 1.75 Euro x 1 stuck (Kamagra 50mg tablet)

 

Kamagra 50mg wordt gebruikt om erectieproblemen veilig en effectief te behandelen.

Waarvoor gebruik je Kamagra?

Kamagra 50mg werkt primair als behandeling voor mannen die te maken hebben met erectieproblemen. Het biedt een veilige en betrouwbare oplossing om de symptomen van erectiestoornissen te verhelpen. Voor veel mannen is dit een makkelijk hulpmiddel, waardoor een gezond en vitaal seksleven weer tot de mogelijkheden behoort.

Elk tablet Kamagra 50mg bevat 50mg Sildenafil. Dit is de werkzame stof die verantwoordelijk is voor alle voordelen die Kamagra te bieden heeft. Kamagra kopen geeft je de zekerheid van een product dat identiek is aan Viagra en staat garant voor minimaal dezelfde kwaliteit. Het is echter een stuk goedkoper aan te schaffen, omdat consumenten niet voor de merknaam hoeven te betalen.

Hoe werkt Kamagra 50mg

Mannen met erectiestoornissen hebben vaak een matig functionerend systeem dat de toevoer en de afvoer van bloed naar de penis reguleert. Dit kan komen door fysieke klachten, maar mentale oorzaken komen ook regelmatig voor. Dit maakt het lastig of onmogelijk om naar tevredenheid geslachtsgemeenschap te hebben.

Kamagra 50mg zorgt er in essentie voor dat de corpora cavernosa, delen in de penis die de bloedtoevoer reguleren, beter kunnen ontspannen. Hierdoor kan er makkelijker bloed in de penis komen en blijven. Het stimuleert zodoende een van de belangrijkste functies die zorgt voor het krijgen en behouden van een erectie.

Mannen die te maken hebben met erectieproblemen ondervinden hierdoor vaak problemen op seksueel – en als gevolg daarvan – vaak ook op relationeel. Door Kamagra 50mg te gebruiken krijg je op een veilige manier een steuntje in de rug, waardoor je weer in staat zult zijn een dynamisch en gelukkig seksleven te onderhouden.

Gebruik en dosering

Indien je besluit om Kamagra 50mg te gaan gebruiken, ga dan altijd eerst op bezoek bij je huisarts. Deze kan mogelijk de oorzaken van de erectiestoornis vaststellen en deze vervolgens behandelen. Daarnaast kan een professional je vaak voorzien van nuttig en bruikbaar advies.

De standaard dosering Kamagra die wordt geadviseerd is ligt tussen de 50-100mg per dag Neem de tabletten ongeveer 30-40 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in met voldoende water. De effecten van Sildenafil zullen tussen de 4-5 uur werkzaam blijven.

Als je geen ervaring hebt met Kamagra, dan is verstandig om aanvankelijk te beginnen met een hoeveelheid van 50mg. Indien de effecten na een uur niet naar wens zijn, verhoog de dosering dan door nogmaals 50mg in te nemen.

Gebruik nooit meer dan 100mg per dag. Een hogere dosis heeft namelijk geen toegevoegde waarde. Neem daarnaast maximaal één keer per etmaal Kamagra in.

Veiligheid

Indien je naast Kamagra 50mg nog andere geneesmiddel gebruikt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voor je begint met van dit erectiemiddel. Het is mogelijk dat de combinatie van geneesmiddelen niet wenselijk of zelfs gevaarlijk is. Een arts zal hier meer duidelijkheid over kunnen geven.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Kamagra 50mg zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie voor een van de ingrediënten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Kamagra 50mg

Indien de geadviseerde doseringen niet worden overschreden, is de kans relatief klein dat je last krijgt van waarneembare bijwerkingen. Als er al sprake van is dan zijn deze doorgaans licht tot matig.

Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Kamagra 50mg.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen