Vidalista 60 mg

SKU: 9029

15,70

Stof: Tadalafil
Pakket: 1 strip à 10 stuks (10 stuks)
Promotionele prijs: 2.85 Euro x 1 Vidalista 60 mg tablett

Category:

Tadalafil Vadalista 60 mg

Vidalista is een medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen (ED) bij mannen. Het werkzame bestanddeel tadalafil is een PDE-5 enzymremmer, die helpt om de spieren in de slagaders van de penis te ontspannen, waardoor een verhoogde bloedtoevoer resulteert in een erectie in combinatie met psychologische of fysieke seksuele stimulatie.

Gebruik van Tadalafil Vadalista 60 mg

Vidalista wordt ook gebruikt voor de behandeling van goedaardige vergroting van de prostaat.

Tadalafil is verkrijgbaar in meerdere vormen, sterke punten en merknamen zoals Tadalis 20 mg, Tadaga 40 mg en Forzest 20 mg. Vidalista 60 mg wordt geproduceerd door Centurion Laboratories in India.

Werking van Tadalafil Vadalista 60 mg

Voordat u Vidalista gebruikt, moet u uw arts uw medische geschiedenis vertellen en hem / haar laten weten welke medicijnen u inneemt, zoals recept, zelfzorg en vitamine- en kruidensupplementen.

Volg de instructies van uw arts voor het gebruik van Vidalista. Neem niet meer Vidalista in dan voorgeschreven door uw arts. Als u per ongeluk een overdosis Vidalista inneemt, moet u onmiddellijk medische hulp inroepen.

Bijsluiter en bijwerkingen

Stop niet, begin of verander de dosering van uw medicijnen zonder overleg met uw arts.

Vidalista is een voorgeschreven medicijn voor mannen van 18 jaar en ouder. Vidalista is niet bedoeld voor gebruik door vrouwen, kinderen en tienermeiden jonger dan 18 jaar.

Online Tadalafil Vadalista 60 mg bestellen

Als u medicijnen gebruikt die nitraten bevatten, mag u Vidalista niet gebruiken. Als u alfablokkers of andere medicijnen voor erectiestoornissen gebruikt, gebruik Vidalista dan niet.

Zoek onmiddellijk medische hulp als u priapisme ervaart – een ernstige medische aandoening waarbij een stijve penis niet terugkeert naar zijn slappe toestand. Een langdurige erectie kan permanente schade aan de penis veroorzaken.