Vilitra 10 mg

SKU: 9078

15,20

Stof: Vardenafil
Pakket: 1 strip à 10 stuks (10 stuks)

Wat is Vilitra 10mg?

Vilitra 10mg is een geneesmiddel om erectieproblemen te verhelpen. Het is uitermate geschikt voor oudere mannen aangezien het razendsnel werkt, tot wel twee keer zo actief is als de meeste alternatieven en minder stressvol is voor het cardiovasculaire systeem.

De actieve stof die Vilitra bevat is Vardenafil, tevens ook het basisbestandsdeel van het aan Vilitra identieke Levitra. Deze stof is, in vergelijking met bijvoorbeeld Sildenafil, iets duurder om te fabriceren. Generieke Levitra kopen wordt echter volledig gerechtvaardigd door de specifieke voordelen die Vilitra je te bieden heeft.

Hoe werkt Vilitra 20mg?

Vilitra behoort tot de groep geneesmiddelen PDE5-remmers. Dergelijke producten blokkeren tijdelijk het gelijknamige enzym, dat verantwoordelijk is voor het aanspannen van de corpora cavernosa.

Om een penis in erectie te krijgen, dienen deze delen van de penis te ontspannen, waardoor er bloed in de zwellichamen van de penis kunnen stromen.

Bij mannen met erectieproblemen werkt dit systeem vaak niet optimaal. Door PDE5 tijdelijk deels te blokkeren, is het weer mogelijk om moeiteloos een erectie te krijgen en te behouden.

Vilitra blijft 6-9 uur actief, waardoor je langdurig van de voordelen kunt genieten. Dit maakt generieke Levitra kopen een uitstekende keuze voor mensen die onbezorgd van erectiemiddelen willen genieten.

Gebruik en dosering

Neem voor het gebruik van Vilitra altijd eerst contact op met een arts. Deze kan je aan de hand van je klachten en medische historie een passend advies geven.

De standaard dosering Vilitra is 10-20mg – 20-30 minuten voor de seksuele activiteit. Neem Vilitra in met voldoende water. Hou er rekening mee dat één tablet Vilitra 10mg de minimale dosering bevat.

Nieuwe gebruikers doen er verstandig aan om met 10mg te beginnen. Indien de respons op deze hoeveelheid onvoldoende blijkt, verhoog de dosering dan naar 20mg. Gebruik niet meer dan 20mg Vilitra per dag en gebruik dit middel maximaal één keer per 24 uur.

Vilitra is niet geschikt om meerdere malen per week te gebruiken. Indien je toch van plan bent het meermaals per week te gebruiken, dan zijn alternatieven als Tadalafil of Sildenafil wellicht een betere keuze.

Veiligheid

Bij gebruik van andere geneesmiddelen is het altijd raadzaam om eerst contact op te nemen met een arts alvorens te starten met het gebruik van Vilitra 10mg. Er zijn bovendien een aantal andere omstandigheden waarbij het gebruik van Vilitra 10mg onverstandig is.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Vilitra 10mg zijn:

 • Gebruik van recreatieve drugs recreatieve drugs
 • Leverproblemen
 • Allergie voor Vardenafil
 • Hartklachten
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Vilitra 10mg

Doorgaans zul je bij het gebruik van Vilitra 10mg niet veel last van bijwerkingen ervaren, indien je jezelf aan de gestelde richtlijnen houdt. Als er al sprake van is, dan zijn de bijwerkingen doorgaans licht tot matig.

Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Vilitra 10mg.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus of loopneus
 • Verhoogde hartslag
 • Matige spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen