Kamagra Bruistabletten

SKU: 60c198027bc0

13,95 12,50

Uitverkocht

Actieve stof: Sildenafil
Verpakking: 1 koker à 7 bruistabletten (7 stuks)

Kamagra Bruis is de oplosbare variant van Kamagra, een geneesmiddel om erectieproblemen veilig en effectief te behandelen.

Wat is Kamagra Bruis precies?

Kamagra Bruis is een hoogwaardig product dat razendsnel problemen met erectiestoornissen verhelpt en het libido aanzienlijk verhoogt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om problemen omtrent erecties op te lossen, dan is dit een van de beste opties die wereldwijd verkrijgbaar is.

Kamagra is de merknaam voor erectietabletten met de werkzame stof sildenafil citraat van de producent Ajanta Pharma. Ajanta Pharma is een uiterst betrouwbaar farmaceutisch bedrijf uit India dat al jaren Kamagra tabletten produceert.

Kamagra Bruis 100mg bevat, net als het vrijwel identieke Viagra, 100mg Sildenafil citraat. In vergelijking met de reguliere Kamagra in tabletvorm, is Kamagra Bruis als oplosvariant beter opneembaar voor het lichaam. Dit heeft een snellere opname van de werkzame stoffen tot gevolg.

Hierdoor is Kamagra Bruis op kortere termijn te gebruiken, waardoor je sneller kunt anticiperen op verrassende situaties.

Hoe werkt Kamagra Bruis

Mannen met erectiestoornissen hebben vaak last van een matig functionerend systeem dat de toevoer en de afvoer van bloed naar de penis reguleert. Vaak is dat geen kwestie van een directe fysieke kwaal, maar eerder een slechte balans tussen hormonen en enzymen. Daarnaast liggen er ook vaker psychische reden aan de basis van dergelijke problematiek.

Kamagra Bruis zorgt er in essentie voor dat de corpora cavernosa, delen in de penis die de bloedtoevoer reguleren, beter kunnen ontspannen. Hierdoor kan er makkelijker bloed in de penis komen en blijven. Het stimuleert zodoende een van de belangrijkste functies die zorgt voor het krijgen en behouden van een erectie.

Mannen die te maken hebben met zulke problemen, krijgen vaak moeilijkheden op relationeel en seksueel gebied. Door gebruik te maken van Kamagra Bruis krijg je op een veilige manier een steuntje in de rug, waardoor je weer in staat zult zijn een dynamisch en gelukkig seksleven te onderhouden.

Gebruik en dosering

Als je gebruik wilt maken van Kamagra Bruis, raadpleeg dan altijd eerst een arts om informatie in te winnen en eventuele problemen te voorkomen.

Hou bij het gebruik van Kamagra een dosering van 50-100mg per dag aan. Neem de Kamagra 20-30 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in met voldoende water. De bruisvariant werkt waarschijnlijk iets sneller.

Als je geen ervaring hebt met Kamagra, dan is verstandig om aanvankelijk te beginnen met 50mg. Indien de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog 50mg in.

Gebruik nooit méér dan 100mg per dag, een hogere dosis heeft namelijk geen tegevoegde waarde. Neem daarnaast maximaal één keer per 24 uur Kamagra in.

Veiligheid

Als je andere medicijnen inneemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voor je begint met het gebruik van Kamagra. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Er zijn nog een aantal andere omstandigheden waarbij het gebruik van Kamagra Bruis af te raden is.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Kamagra Bruis zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie voor een van de ingrediënten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Kamagra Bruis

Doorgaans zul je bij het gebruik van Kamagra Bruis niet veel last van bijwerkingen ervaren, indien je jezelf aan de gestelde richtlijnen houdt. Als er al sprake van is, dan zijn de bijwerkingen doorgaans licht tot matig.

Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Kamagra Bruis.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen