Extra Super Avana

SKU: 9122

69,10

Stof: Avanafil
Pakket: 1 strip à 4 stuks (4 stuks)

Category:
Extra Super Avana (werkzame stof – Avanafil 200 mg en Dapoxetine 60 mg) is een innovatieve ontwikkeling op het gebied van de gezondheid van de man. Dit medicijn kan impotentie effectief aan. En het medicijn staat bekend om zijn hoge kwaliteit en bijna volledig veilig voor de gezondheid van mannen.

Dit medische product is een innovatieve ontwikkeling van wetenschappers die worstelen met mannelijke impotentie. Het positieve effect van het medicijn Super Super Avana 200/60 is te wijten aan spierontspanning en verhoogde bloedtoevoer naar het genitale gebied van de man. Dit is de belangrijkste factor voor een goede erectie gedurende lange tijd na resorptie van de tablet.

Het medicijn Super Super Avana 200/60 mg heeft een onberispelijke kwaliteit en vertoont een uitstekende effectiviteit in de strijd tegen potentie. En dit wordt bevestigd door talloze beoordelingen van mannen die in staat waren om hun problemen op te lossen.

Het is vermeldenswaard dat de impact begint 15 minuten na inname, die veel sneller is dan andere vergelijkbare geneesmiddelen. Bovendien heeft het medicijn Super Super Avana 200/60 vrijwel geen bijwerkingen en werkt het normaal gesproken zelfs bij het eten van vet voedsel en alcohol.

Wat de dosering betreft, is de optimale dosis 100 mg. Als deze dosis niet voldoende is, kan deze worden verhoogd tot 200 mg. We raden ook aan te starten met een minimale dosis van 50 mg wanneer u dit medicijn voor de eerste keer gebruikt of als u contra-indicaties heeft.

Farmacologische werking

Vardenafil stimuleert de bloedsomloop van de bekkenorganen. De spieren van het lid ontspannen geleidelijk en verhogen de bloedstroom naar de geslachtsorganen. Als gevolg hiervan treedt een erectie op.

Indicaties voor gebruik

Medicinal avana-200 mg is gemaakt voor mannen die problemen hebben met erectiestoornissen.

Wijze van toepassing

Gebruik het medicijn ongeveer 15 minuten voor geslachtsgemeenschap. Een dergelijke snelle impact is te wijten aan het feit dat de tablet moet worden geresorbeerd. Daarom is het zo snel geactiveerd. De optimale dosering van het medicijn is 100 mg, terwijl het kan worden verhoogd tot 200 mg en verlaagd tot 50 mg, afhankelijk van de effectiviteit van de blootstelling. Opgemerkt moet worden dat het medicijn wordt gecombineerd met alcohol, en met vette voedingsmiddelen, en heeft ook vrijwel geen ernstige bijwerkingen.

Contra

Het medicijn is gecontra-indiceerd voor minderjarigen, evenals een man na de leeftijd van 65 jaar. Het wordt ook niet aanbevolen om Extra Super-Avana 200/60 te gebruiken voor mannen met overgevoeligheid voor de samenstellende bestanddelen van het geneesmiddel. We raden u ten sterkste aan om in elk geval een afspraak te maken voor een consult bij een arts en meer te leren over de mogelijkheid om dergelijke medicijnen te gebruiken.