Super-Avana

SKU: 9115

32,50

Stof: Avanafil + Dapoxetine
Pakket: 1 strip à 10 stuks (10 stuks)

Grotere bestelling = minder betalen per stuk:
5-9 29,25
10-14 27,63
15-19 24,38
20-29 21,13
30-39 17,88
40+ 14,63

Het combinatiegeneesmiddel Super Avana is ontwikkeld door Sunrise Remedies Pvt. Ltd. om de potentie te herstellen en vroege ejaculatie te voorkomen. Efficiency, verschaft door de aanwezigheid van actieve bestanddelen direct 2 – Dapoxetine 60 mg in de doseringsvorm en avanafil in een hoeveelheid van 100 mg.

Dapoxetine is een licht antidepressivum dat behoort tot de SSRI-groep (selectieve serotonineheropnameremmers). De aanwezigheid van stoffen in het bloed van mensen blokkeert de stroom van zenuwimpulsen naar de cerebrale cortex, de concentratie van serotonine point and uitstelt het begin van een orgasme. Dapoxetine verlengt geslachtsgemeenschap 2-4 keer, verbetert de sensorische gevoel van fysieke nabijheid, verbetert de seksuele uithoudingsvermogen. Tegelijkertijd normaliseert deze chemische stof de psycho-emotionele toestand, verbetert de gemoedstoestand en elimineert chronische vermoeidheid en angst.

Avanafil – representeert PDE5 inhibitor type verbetert de potentie en elimineert uitgesproken symptomen van erectiestoornissen. Deze stof herstelt de circulatie van de penis, waardoor je een stabiele erectie kunt bereiken en volledig seksueel contact hebt. In preparaat Super Avana 100 mg avanafil – een standaarddosering, zodat probleemloos efficiëntie zelfs geavanceerde vormen van impotentie. Avanafil wordt in vergelijking met soortgelijke geneesmiddelen om de potentie te versterken gekenmerkt door een mild effect op het lichaam, waardoor het risico op bijwerkingen aanzienlijk wordt verminderd.

Super-Avana is verkrijgbaar in de vorm van tabletten die in 4 delen zijn verpakt in de gebruikelijke blisters. Elke tablet bevat 60 mg Dapoxetine en 100 mg Avanafil. In een dag kunt u slechts 1 tablet innemen. Vanwege de aanwezigheid van Dapoxetine moet het gebruik van alcoholische dranken bij het gebruik van Super Avana worden uitgesloten. U kunt het product zonder recept kopen in een online apotheek.

De tablet wordt 5-10 minuten vóór het seksuele contact oraal ingenomen, met water. Het effect wordt na 10-15 minuten gevoeld. Met de steun van avanafil man in staat zal zijn geslachtsgemeenschap uit te voeren gedurende 6 uur, maar Dapoxetine actie verzwakt na 3-4 uur. U kunt een tweede dosis van het medicijn na 24 uur innemen.

De chemische formule van Super-Avana bevat 2 actieve componenten, die het risico op bijwerkingen verhoogt. Om de mogelijkheid van het gebruik van deze combinatie te verduidelijken, moet een arts een arts raadplegen. Bewaar het product bij kamertemperatuur tot de datum die op de blister staat.