Kan mijn bestelling vertraging oplopen?

De levertijd van producten hangt onder meer af van zaken als verzendmethode, duur van postorderbedrijven, douane, internationaal vervoer etc. Om die reden kunnen we alleen een inschatting maken van onze ervaringen en bevindingen uit het verleden.

Wanneer iets per luchtpost wordt verstuurd arriveert 80-85% binnen 10 werkdagen en 15-20% arriveert binnen 10-15 werkdagen. Deze wisselvalligheid heeft te maken met het feit dat meerdere partijen invloed erop hebben. Het heeft dus niks te maken met de service die wij leveren.

De belangrijkste reden waarom verpakingen vertraging oplopen zijn de douanes in het land van herkomst en het land waar het heen moet. Indien je trackingcode 5 dagen onveranderd blijft, dan is dit doorgaans de reden hiervan.

Internationale verzendingen verlopen vaak eerst via het lokale postorderbedrijf in het land van herkomst, daarna wordt het via een internationaal vervoersbedrijf getransporteerd naar het land van bestemming, waar het tot slot bij u thuis wordt afgeleverd via onze lokale postorderbedrijven.

Indien er bij een van deze stappen een vertraging ontstaat, dan kan het hele proces en de tijdsduur uitlopen. Hier hebben wij geen invloed op.