Info

Wat is kamagra?

Wat is Kamagra precies?

Kamagra is een merknaam voor een product dat dezelfde eigenschappen en werkzame stoffen heeft als het middel dat we in de volksmond beter kennen onder de naam Viagra. Het zijn erectiemiddelen die de werkzame stof Sildenafil citraat bevatten.

Als je problemen hebt tussen de lakens vanwege erectieproblemen of gewoon op zoek bent naar een extra stimulans op het gebied van erecties gedurende een aantal uur, dan is het overwegen om dit middel eens uit te proberen zeker geen slechte gedachte.

Waarvoor dient Kamagra?

Kamagra is een medicijn dat mannen met erectiestoornissen helpt. Onder erectiestoornissen – of erectiele disfunctie – verstaan we het aanhoudend problemen hebben met het krijgen of behouden van een erectie. Dit kan problematisch zijn voor het onderhouden van een gezonde sexrelatie.

Het gebruik van Kamagra kan je helpen deze problemen op te lossen, zodat je weer zonder zorgeloos erecties kunt krijgen en behouden. Het kan daarnaast ook als recreatief middel worden gebruikt voor mensen die plannen hebben om in een korte periode zonder problemen veel of goede sex te hebben.

Inname en dosering van Kamagra

Als je wilt dat Kamagra werkt wanneer je het nodig hebt, dan dien je het 30 tot 60 minuten voor je sexueel actief bent in te nemen met een glas water. Indien je kort daarvoor een grote maaltijd hebt genuttigd, dan is het mogelijk dat het langer kan duren voordat de Kamagra gaat werken.

Onder normale omstandigheden kun je er op rekenen dat Kamagra ongeveer tussen de 4-6 uur actief werkt.

Als je nog nooit eerder Kamagra hebt gebruikt, dan is het verstandig om even uit te zoeken welke hoeveelheid voor jou het beste is. Hou als standaard hoeveelheden het volgende aan, zowel in het geval van tabletten als in het geval van jelly:

 • 50-100 mg

Het beste is om zonder ervaring met dit middel te beginnen met 50mg om te zien of dit voldoende is. Blijkt dit te weinig dan kun je na 1,5 uur altijd nog besluiten om 50mg toe te voegen. Gebruik Kamagra niet méér dan 1 keer per dag.

Het heeft geen zin om meer dan 100mg per keer in te nemen. Onderzoek toont aan dat dit niet voor een sterkere werkzaamheid zorgt. Je krijgt eventueel alleen te maken met meer bijwerkingen. Daarnaast is het niet raadzaam om meer dan 100mg Kamagra per etmaal in te nemen, ongeacht de hoeveelheid per inname.

Risico’s en bijwerkingen

Net zoals bij vrijwel ieder medicijn kan Kamagra zorgen voor een aantal bijwerkingen. Het doet namelijk niet alleen wat je wilt dat het doet, maar kan mogelijk op invloed hebben op andere delen van het lichaam.

Gebruik géén Kamagra in de volgende gevallen

Indien je andere medicijnen inneemt, vraag dan altijd eerst aan je arts of het verstandig is om dit met Kamagra te combineren. Doe dit ook als je met andere aandoeningen te maken hebt en je twijfelt of dit combineeraaar is met Kamagra.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Kamagra zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Kamagra

Doorgaans zul je niet veel last van bijwerkingen ervaren, indien je de aanbevolen doseringen aanhoudt. Vaak zijn deze bijwerkingen licht tot matig. Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Kamagra.

Je kan eventueel last krijgen van de volgende bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen

Kamagra bijwerkingen

Aanvullende tips en gedachten

Kamagra is een medicijn. Gebruik het dan ook met zorg en met mate. Zoals je hebt kunnen zien, zijn er namelijk nogal wat zaken waar je rekening mee moet houden. Wees er ook van bewust dat Kamagra de oorzaken van erectiestoornissen niet oplost, maar alleen de symptomen tijdelijk verhelpt.

Enkele praktische tips:

 • Drink voldoende water
 • Bewaar droog en koel (kamertemperatuur)
 • Vermijd grapefruit voor en tijdens gebruik
 • Hou uit de buurt van kinderen en huisdieren

Als je dit product verstandig gebruikt, dan kun je er veel plezier aan beleven. Het kan je helpen bij klachten waar heel veel mannen last van hebben. Ongeveer 10% van de mannen in Nederland heeft namelijk in meer of mindere mate te maken met erectieklachten. Schaam je er dus niet voor om jezelf een steuntje in de rug te geven. Doe dit echter wel met beleid.

Pas wel altijd goed op en ga bij klachten, problemen of twijfels naar je de huisarts en vraag deze om passend advies. Voorkomen is beter dan genezen. Daarnaast kan een arts je vaak van een aantal handige tips voorzien in jouw specifieke situatie.

No products in the cart.