Geen categorie

7 eenvoudige stappen om een ​​gelukkiger koppel te zijn

Een gelukkig stel zijn moet vanzelfsprekend zijn, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen om je romantische leven een boost te geven en je relatie kogelvrij te maken. Hier zijn zeven suggesties:

1. Wees aardig voor je schoonouders. Maak ze geen bandieten; maak ze vrienden. Het enige dat nodig is, is aardig voor hen zijn en hun eigenaardigheden niet naar je toe laten komen. Je hebt je eigen eigenaardigheden, dus wees tolerant. Als je met deze mensen door het leven gaat, zullen ze gemakkelijker in de buurt zijn en worden ze ook je familie. Mijn schoonmoeder is hier, en het maakt mijn vrouw erg gelukkig (en ik ga een beetje voetballen). Het is ook leuk om mama-energie in huis te hebben.

2. Geen wrok koesteren. Houd niet vast aan de kleine dingen die je dwarszitten over degene waar je van houdt. Als het een ingebakken gewoonte wordt om dat deel van je partner te haten, zal het de rest van je huwelijk aantasten . Naarmate we volwassener worden, wordt het loslaten van deze kleine dingen gemakkelijker, maar vanaf het begin wat meer praten over wat je wilt, is de beste preventie- en relatiebeschermer.

3. Wacht met het nemen van beslissingen die van invloed kunnen zijn op uw levensstijl totdat u met uw partner praat. We haten bijvoorbeeld onze keukenkraan, en de loodgieter was hier, maar in plaats van een eenzijdige beslissing te nemen en een nieuwe te kiezen (hey, de keuken is het domein van mijn vrouw), heb ik hem net gezegd dat hij het nu moest repareren. Vanavond beginnen we met het onderzoeken van nieuwe kranen – het wordt leuk en ik heb een stem. Ik wil een contactloos, maar zij krijgt de uiteindelijke beslissing en ik mocht de barbecue uitkiezen. 

4. Debatteer respectvol. Geen schelden, kleineren, de relatie bedreigen of pesten . Beste Abby zei ooit: “We praten nooit over echtscheiding , moord soms, maar nooit echtscheiding.” Dat werkt voor mij. Je zult ruzie hebben, het hoort bij het leven, en ze zijn ongemakkelijk – je hoeft ze alleen niet meer te maken. Ik zet mijn vrouw nooit neer, want dat maakt me er alleen maar slecht uitzien en voelen, en niemand verdient het om zo behandeld te worden.

5. Stay affectionate even if you aren’t sexual. People go through things that can prevent them from having sex. Some of them are physical, and some are emotional, but affection should not stop; there will be plenty of time for sex. If for some reason you are withholding sex as a punishment for some resentment you are carrying, then you may want to seek therapy, because the resentment will only push the two of you further apart.

6. Heb avonturen. Ga naar plaatsen waar jullie nog nooit eerder zijn geweest. Het is echt zo simpel. Ik heb een favoriet restaurant, maar we gaan er alleen om de paar maanden, omdat we elke plaats in de stad proberen. Het is een zware klus, maar iemand moet het doen. Uit onderzoek blijkt trouwens dat het samenbrengen van nieuwe ervaringen je dichterbij brengt.

7. Deel je liefde. Kinderen, huisdieren , vrienden en familie helpen je om je liefde te vergroten. Hoe meer je geeft, hoe meer je moet geven. Ik krijg veel plezier om mijn vrouw met de dieren te zien spelen; ze houden zoveel van elkaar, het is gewoon hartverwarmend. Ze is ook geweldig met de kleine kinderen, die allemaal denken dat ze magisch is, omdat ze met hen omgaat als een Disney-prinses. Het is echt leuk om te zien, en nogmaals, het brengt gewoon meer liefde in ons leven.

Deze eenvoudige suggesties vereisen dat je een open hart hebt en dat je dingen wilt verbeteren. Paren die ernaar streven hun relaties leuker te maken, hebben het veel beter samen dan degenen die gewoon bij de status quo blijven en negatieve gevoelens laten vergroeien. 

No products in the cart.