Super Zhewitra

SKU: 9112

32,30

Stof: Dapoxetine + Vardenafil
Pakket: 3 strip à 4 stuks (12 stuks)

Het medicijn Super Zhewitra is de juiste oplossing voor het verhogen van de potentie en duur van geslachtsgemeenschap. Dankzij de aanwezigheid van elementen zoals vardenafil en depoxetine, kunt u met het medicijn de volwaardige mannelijke gezondheid terugwinnen en uw seksuele partner echte plezier bezorgen.

Het medicijn is bedoeld voor mannen die lijden aan voortijdige ejaculatie, evenals verzwakte potentie.

Dosering en aanbevelingen voor het nemen van Super Zhewitra

We raden aan te starten met ½ tabletten, de maximaal toegestane dosis is 1 tablet. De effectiviteit van het medicijn wordt niet beïnvloed door het eten en drinken van alcohol.

Het resultaat komt na 30 minuten toelating. De meest effectieve Super Zhewitra beïnvloedt de mannelijke potentie en de duur van geslachtsgemeenschap gedurende 8-10 uur.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Aangezien het medicijn in feite stoffen bevat van de tabletten Levitra en Dapoxetine, zullen de contra-indicaties vergelijkbaar zijn. Het medicijn wordt sterk afgeraden:

  • mannen onder de leeftijd van 18 en na de leeftijd van 65;
  • Individuen die gevoelig zijn voor individuele componenten van het medicijn;
  • mannen met verschillende aandoeningen van het cardiovasculaire systeem, nier- en leverinsufficiëntie, de ziekte van Parkinson, epilepsie.

Neem ook geen Super Zhewitra mee naar degenen die de afgelopen 15 dagen geneesmiddelen hebben gebruikt zoals remmers, antidepressiva, antivirale middelen, geneesmiddelen die tramadol, nitraten, lithium, enz. Bevatten.

Mannen moeten voorzichtig zijn:

  • met een afwijking in de anatomische structuur van de penis;
  • met een aangeboren QT-interval;
  • vatbaar voor priapisme.

Bijwerkingen van Super Zhewitra

Tijdens de studie werden geen negatieve effecten geïdentificeerd. Het kan zich alleen voordoen bij lichte hoofdpijnen, misselijkheid, duizeligheid, enz. Met uitgesproken negatieve effecten na het innemen van het medicijn, dient u een arts te raadplegen.

Super Zhewitra, waarvan de prijzen veel lager zijn dan zijn vergelijkbare tegenhangers, heeft grote voordelen in vergelijking met hen. De minimale hoeveelheid verkochte medicijnen is 4 tabletten, het maximum is 12 tabletten, terwijl hoe meer tablets er in het pakket zitten, hoe meer u kunt besparen.

Dus als je je seksleven helderder en intenser wilt maken, als je de intimiteit met je tweede helft wilt verlengen, is Super Zhewitra de beste oplossing voor elke man. De effectiviteit van dit medicijn zal niet teleurstellen, en dankzij hem zul je veel plezier brengen, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je seksuele partner…….