Sildenafil 100 mg

SKU: f16c7002afb6

17,95 15,50

Uitverkocht

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 strips à 10 stuks (10 stuks)

Category:

Sildenafil 100 mg bestellen

Sildenafil 100 mg selectieve remming van cGMP-specifieke fosfodiësterase type 5 (PDE5), verantwoordelijk voor het verval in de zwellichamen van cGMP, het heeft perifere actie. Fysiologische mechanisme van de erectie bestaat uit het uitbrengen van de in de zwellichamen van de penis van stikstofmonoxide tijdens seksuele stimulatie. Stikstofmonoxide activeert guanylaat cyclase, die leidt tot de toename van de inhoud van cGMP, ontspanning van de gladde spieren van de corpora cavernosa en de bloedtoevoer naar de zwellichamen. 100 mg Sildenafil direct ontspannend effect op de gladde spieren van de corpora cavernosa niet hebben, maar als gevolg van de stabilisatie van cGMP en PDE5 blokkade versterkt het ontspannende effect van stikstofmonoxide.

In het maag-darmkanaal Sildenafil 100 mg wordt snel geabsorbeerd. De gemiddelde absolute biologische beschikbaarheid is 41% (25-63%). De maximale concentratie wordt bereikt na gemiddeld 1 uur na toediening (0.5 – 2 uur). Vet voedsel vertraagt de absorptie, de maximale concentratie is gedaald met 29%, terwijl haar bereik vergroot door 1 uur. Het volume van de distributie van 105 l Met Becky, plasma 100 mg van Sildenafil en haar belangrijkste metaboliet bindt tot 96%.

Sildenafil 100 mg gemetaboliseerd in de lever met de deelname isozymes CYP3A4 (grote route) en CYP2C9 (zoals een extra route) cytochroom P450. Als een resultaat, N-desmetilirovaniya Sildenafil 100 mg is gevormd van de belangrijkste circulerende metaboliet. Door de selectiviteit van de actie van deze metaboliet vergelijkbaar met Sildenafil 100мдом, activiteit tegen PDE5 lager is dan 50%. Niveau in het plasma van de metaboliet is ongeveer 40% van het niveau van Sildenafil 100 mg, over 20% farmacologische werkzaamheid van Sildenafil 100 mg door de actie van de metaboliet. Het half-leven van 100 mg van Sildenafil is 3-5 uur, de metaboliet is ongeveer 4 uur. 100 mg Sildenafil wordt als metabolieten uitgescheiden door de nieren (circa 13%) en darm (80%).

In dierproeven kankerverwekkend, mutageen, fetotoxic, embryotoxic, teratogene eigenschappen, vruchtbaarheidsproblemen nog niet vastgesteld. Een enkele dosis van 100 mg van Sildenafil in een dosis van 100 mg tot een verandering van de morfologie of de beweeglijkheid van de zaadcellen in gezonde vrijwilligers werd niet begeleid.

Bestel Sildenafil 100 mg zonder doktersrecept?

De werkzaamheid en veiligheid van 100 mg Sildenafil werd geëvalueerd in 21 gerandomiseerde, dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde studie met een duur van maximaal 6 maanden in 3000 patiënten in de leeftijd van 19 tot en met 87 jaar, met erectiele disfunctie van verschillende etiologie (biologische, psychogene, of gemengd). De werkzaamheid van het geneesmiddel werd beoordeeld wereldwijd met behulp van dagboek erecties, de internationale index van de erectiele functie (validierung vragenlijst over de staat van de seksuele functie) en pollen partner.

Sildenafil 100 mg werkzaamheid, gedefinieerd als het vermogen om het bereiken en handhaven van een erectie voldoende voor een bevredigende geslachtsgemeenschap, is aangetoond in diverse studies en werd bevestigd in studies op lange termijn blijvende 1 jaar. In studies met het gebruik van vaste-dosis deel van de patiënten rapporteren dat de behandeling een verbetering van hun erecties waren 62% (dosis van 100 mg Sildenafil — 25 mg), 74% (dosis van 100 mg Sildenafil — 50 mg) en 82% (dosis van 100 mg Sildenafil — 100 mg) versus 25% in de placebo groep). De analyse van de internationale index van de erectiele functie toonde aan dat in aanvulling op de verbetering van de erectie behandeling Sildenafil 100 mg verhoogde ook de kwaliteit van het orgasme, mag het bereiken van de tevredenheid van de geslachtsgemeenschap en de algehele tevredenheid.

Volgens de algemene gegevens van de patiënten rapporteren een verbetering van de erecties in de behandeling 100мдом Sildenafil waren 59% van de patiënten met diabetes, 43% van de patiënten die een radicale prostatectomie en 83% van de patiënten met een dwarslaesie (tegenover 16, 15 en 12% in de placebo groep, respectievelijk).

Een goed(koop) alternatief voor Viagra

De werkzaamheid en veiligheid van 100 mg Sildenafil werd geëvalueerd in 21 gerandomiseerde, dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde studie met een duur van maximaal 6 maanden in 3000 patiënten die Sildenafil 100 mg ingenomen, ongeveer 1 uur voor seksuele gemeenschap, in een dosis van 50 mg volgens de verdraagbaarheid en werkzaamheid kan de dosis worden verlaagd tot 25 mg of verhoogd naar 100 mg Maximale dagelijkse dosis is 100 mg, de aanbevolen maximum frequentie van de receptie — 1 keer per dag.

Voordat u begint met het nemen van Sildenafil 100 mg te identificeren van de erectiele dysfunctie, het identificeren van mogelijke oorzaken en selecteer de juiste methoden van de therapie is het noodzakelijk om gegevens te verzamelen van een volledige medische geschiedenis en het uitvoeren van een grondige, urologische en het Algemeen klinisch onderzoek van de patiënt, in het bijzonder patiënten die gelijktijdig ziekten van de bloedsomloop. Patiënten ouder dan 65 jaar, met ernstige nierinsufficiëntie (als de creatinineklaring minder dan 30 ml/min), leverinsufficiëntie en wanneer ze samen gebruikt, de remmers van cytochroom P450 3A4 (ketoconazol, erythromycine, saquinavir, Itraconazol en anderen), de initiële dosis van 25 mg Bij gelijktijdige toediening van ritonavir maximale dosis mag niet meer dan 25 mg voor 2 dagen. Er zijn post-marketing informatie over zeldzame gevallen een erectie die langer dan 4 uur duurde en priapisme, de conditie vereisen onmiddellijke medische interventie te voorkomen dat de schade van de weefsels van de penis en onomkeerbare impotentie. Sildenafil 100 mg is niet geïndiceerd voor gebruik bij kinderen en vrouwen.

Let op!

Bijwerkingen Sildenafil 100 mg:

  • Zenuwstelsel: opvliegers, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, asthenie;
  • spijsvertering: dyspepsie, diarree, misselijkheid, pijn in de onderbuik;
  • systeem ondersteuning en beweging: myalgie, artralgie, verhoogde spierspanning;
  • de ademhalingswegen: neusverstopping, rhinitis, faryngitis, sinusitis, respiratoire aandoening van de luchtwegen infectie;
  • het orgel van de visie: conjunctivitis, veranderingen in de visie (van voorbijgaande aard en mild; meestal de kleur van objecten wijzigen en slechtzienden duidelijkheid en verbeterde waarneming van het licht);
  • andere: grippopodobnyy syndroom, de symptomen van vasodilatatie, pijn in de rug, infectie van de urinewegen, huiduitslag, schendingen van de functionele toestand van de prostaat, de priapisme.