Cenforce 50mg

SKU: 9035

9,40

Actieve stof: Sildenafil
Verpakking: 3 strips à 10 stuks (30 stuks)
PROMO PRICE: 0,95 Euro x 1 Cenforce 50mg tablet

Cenforce 50mg is een erectiemiddel op basis van Sildenafil. Het wordt gebruikt om erectieproblemen veilig en effectief te behandelen.

Waarvoor gebruik je Cenforce 50mg?

Cenforce 50mg is een erectiepil op basis van Sildenafil, dat behoort tot de groep PDE5-remmers. Het wordt gebruikt om op een betrouwbaren en effectieve wijze erectieproblemen te behandelen. Hierdoor is het voor mannen met een erectiestoornis mogelijk om een gezond en vitaal seksleven te onderhouden.

Een tablet Cenforce 50mg bevat 50mg Sildenafil. Het is wat betreft samenstelling en werking vergelijkbaar met het bekendere Viagra. Het voordeel van generieke varianten zoals Cenforce 50mg, is dat je een identiek product van dezelfde kwaliteit kunt kopen voor een veel zachtere prijs.

Hoe werkt Cenforce 50mg

Erectiestoornissen ontstaan door een aantal uiteenlopende redenen die zowel psychisch als fysiek van aard kunnen zijn. Een PDE5-remmer zoals Cenforce 50mg lost de oorzaak van deze problemen niet op. Het zorgt er echter wel voor dat de symptomen van erectiele dysfunctie kunnen worden behandelt.

Cenforce 50mg zorgt voor ontspanning van de corpora cavernosa. Dit zijn zwellichamen in de penis die de bloedtoevoer reguleren. Deze worden normaal gesproken op spanning gehouden door een enzym genaamd PDE5. Door dit enzym tijdelijk te blokkeren is het makkelijker om een erectie te krijgen en te behouden.

Op die manier is Cenforce 50mg in staat om mannen met erectieproblemen weer normaal te laten functioneren. Dit komt je seksleven, maar als gevolg daarvan vaak ook je relatie, zeker ten goede.

Gebruik en dosering

Indien je last hebt van erectieproblemen en het besluit hebt genomen om erectiepillen te gaan gebruiken, neem dan altijd eerst contact met je huisarts op. Deze kan je onderzoeken om te achterhalen wat precies de onderliggende oorzaak is van je problematiek. Indien dit wordt vastgesteld dan is het mogelijk ook te behandelen.

De meest geadviseerde dosering voor Sildenafil is 50-100mg per dag. Neem het middel zo’n 30-40 minuten vóór je van plan bent geslachtsgemeenschap te hebben met een glas water in. De gebruikte Sildenafil zal vervolgens tussen de 4-5 uur actief blijven.

Als je voor het eerst gebruik maakt van een middel zoals Cenforce 50mg, start dan met een dosering van 50mg. Vaak is dit al meer dan voldoende. Door de dosering zo klein mogelijk te houden verklein je bovendien de kans op bijwerkingen. Indien de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog eens 50mg in.

Gebruik nooit meer dan 100mg per dag. Meer innemen heeft namelijk geen versterkend effect. Daarnaast is het niet wenselijk om meer dan een keer per etmaal Cenforce 50mg te gebruiken.

Veiligheid

Als je naast Sildenafil ook andere medicijnen inneemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Niet iedere combinatie van geneesmiddelen is namelijk veilig. Je arts kan je in dat geval van waardevol advies voorzien. Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken die niet goed samengaan met het gebruik Sildenafil.

Situaties die je het beste kunt vermijden in combinatie met Sildenafil zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie stoffen in de tabletten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Cenforce 50mg

Doorgaans zul je bij het gebruik van Cenforce 50mg geen last hebben van waarneembare bijwerkingen, mits je jezelf aan de geadviseerde doseringen houdt. Als er toch bijwerkingen de kop opsteken, dan zijn deze in de regel licht tot matig.

Mocht de situatie zich voordoen dat je erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Cenforce 50mg.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen