Avana-100

SKU: 9090

50,70

Actieve Stof: Avanafil
Verpakking: 1 strip à 4 stuks (4 stuks)

Avana-100 is een snelwerkende en effectieve behandeling mannen met erectieproblemen.

Categories: ,

Waarvoor gebruik je Avana-100?

Avana-100 is een snelwerkende erectiepil op basis van Avanafil. Het wordt vooral gebruikt voor de behandeling van erectieproblemen. Met behulp van Avana-100 is het mogelijk om – ondanks erectiele dysfunctie – toch een gezond en vitaal seksleven te hebben.

Een enkel tablet Avana-100 bevat 100mg Avanafil. Het is wat betreft samenstelling en werking vergelijkbaar met het bekendere Stendra van het farmaceutische bedrijf Viva. Het voordeel van generieke varianten zoals Avana-100 is dat je veel goedkoper een identiek product van dezelfde kwaliteit kunt kopen.

Hoe werkt Avana-100

Erectiestoornissen ontstaan door een aantal uiteenlopende redenen die zowel psychisch als fysiek van aard kunnen zijn. Een PDE5-remmer zoals Avanafil lost de oorzaak van deze problemen niet op. Het zorgt er echter wel voor dat de symptomen van erectiele dysfunctie kunnen worden behandelt.

Avana-100 zorgt voor ontspanning van de corpora cavernosa. Dit zijn zwellichamen in de penis die de bloedtoevoer reguleren. Deze worden normaal gesproken op spanning gehouden door een enzym genaamd PDE5. Door dit enzym tijdelijk te blokkeren is het makkelijker om een erectie te krijgen en te behouden.

Op die manier is Avana-100 in staat om mannen met erectieproblemen weer normaal te laten functioneren. Dit komt je seksleven, maar als gevolg daarvan vaak ook je relatie, zeker ten goede.

Gebruik en dosering

Indien je last hebt van erectieproblemen en het besluit hebt genomen om erectiepillen te gaan gebruiken, neem dan altijd eerst contact met je huisarts op. Deze kan je onderzoeken om te achterhalen wat precies de onderliggende oorzaak is van je problematiek. Indien dit wordt vastgesteld dan is het mogelijk ook te behandelen.

De meest geadviseerde dosering Avanafil is 100-200mg per dag. Hou er rekening mee dat een tablet Avana-100 de geadviseerde startdosering per dag bevat. Neem het middel zo’n 30-40 minuten vóór je van plan bent geslachtsgemeenschap te hebben met een glas water in. De gebruikte Avanafil zal vervolgens tussen de 5-6 uur actief blijven.

Als je voor het eerst gebruik maakt van een middel zoals Avana-100, start dan met een dosering van 100mg. Vaak is dit al meer dan voldoende. Door de dosering zo klein mogelijk te houden verklein je bovendien de kans op bijwerkingen. Indien de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog eens 100mg in.

Gebruik nooit meer dan 200mg per dag. Meer innemen heeft namelijk geen versterkend effect. Daarnaast is het niet wenselijk om meer dan een keer per etmaal Avana-100 te gebruiken.

Veiligheid

Als je naast Avanafil ook andere medicijnen inneemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Niet iedere combinatie van geneesmiddelen is namelijk veilig. Je arts kan je in dat geval van waardevol advies voorzien. Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken die niet goed samengaan met het gebruik Avanafil.

Situaties die je het beste kunt vermijden in combinatie met Avanafil zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie stoffen in de tabletten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Avana-100

Doorgaans zul je bij het gebruik van dit middel geen last hebben van waarneembare bijwerkingen, mits je jezelf aan de geadviseerde doseringen houdt. Als er toch bijwerkingen de kop opsteken, dan zijn deze in de regel licht tot matig.

Mocht de situatie zich voordoen dat je erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Avana-100.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verminderd gezichtsvermogen
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Zenuwachtigheidn
 • Kloppende oren
 • Blozen