Apcalis-sx 20mg

SKU: 9001

29,00

Stof: Tadalafil
Pakket: 1 weekpack à 7 zakjes (7 stuks)

Category:

Apcalis Oral Jelly

Apcalis-sx geproduceerd volgens dezelfde chemische formule en heeft in zijn samenstelling dezelfde werkzame stof Tadalafil. Efficiëntie en eigenschappen zijn absoluut identiek aan het origineel. Evenzo begint het medicijn ongeveer 40 minuten na gebruik in te gaan en duurt het ongeveer 36 uur. Het is waar dat het niet altijd nodig is om zo lang in een staat van paraatheid voor seks te zijn. Besteed in dit geval aandacht aan de categorie geneesmiddelen met de werkzame stof Levitra – Vardenafil. Dit is Zhewitra. De geldigheidsduur van 6-8 uur is optimaal voor het verkrijgen van volledig plezier.

Wat is Apcalis-sx 20mg/Cialis Oral Jelly?

De maximale concentratie van Tadalafil in het bloedplasma komt in 2 uur voor. De frequentie van ontvangst mag niet eens in de 24 uur overschrijden. Het grote voordeel van Apcalis is dat het volledig compatibel is met voedsel en kleine porties alcohol, omdat seksuele pleziertjes vaak vooraf worden geregeld met vrienden of een romantisch diner samen. Tadalafil is effectief bij erectiestoornissen van welke ernst dan ook en is het gevolg van mogelijke oorzaken: fysiologisch, psychologisch en gemengd.

De stof veroorzaakt zelden bijwerkingen. Verkoop van Apcalis is mogelijk zonder een recept, maar voordat u Apcalis koopt, raadpleegt u een arts en leest u de instructies. Het is mogelijk dat sommige contra-indicaties voor opname u betreffen.

Hoe lang werk Apcalis-sx 20mg?

De werkzame stof ontspant en expandeert de holle lichamen en vaten van de penis, waardoor een vrije stroom van bloed naar hen wordt voorbereid, verhoogt de bloedstroom in de organen van het kleine bekken. Dientengevolge ontstaat een kwalitatieve en stabiele erectie. Bovendien is het werkingsmechanisme van Tadalafil alleen opgenomen in de aanwezigheid van natuurlijke seksuele opwinding. Het stimuleert natuurlijke processen en vervangt ze niet.

Na de ejaculatie keert het voortplantingsorgaan terug naar een trage toestand. Hiervoor is de speciale substantie geproduceerd door het lichaam – PDE-5. Tadalafil vertraagt zijn productie, waardoor de erectie tijdelijk wordt verlengd. Zo wordt de geslachtsgemeenschap veel beter en duurzamer. De tijd die een man nodig heeft om seksuele gelegenheden te herstellen, is verminderd.